Васил Божков нападна Кирил Домусчиев: От години се занимава с нелегален трафик и контрабанда


Васил Божков нападна Кирил Домусчиев: От години се занимава с нелегален трафик и контрабанда
Снимка: БГНЕС

19937 0

Бившият собственик на Левски Васил Божков продължава постоянно със своите атаки към водещи фигури в страната, най-вече политически. Този път обаче в мишена (не за първи път) се превърна и собственикът на хегемона у нас Лудогорец - Кирил Домусчиев, който е обвинен от Божков е нелегален трафик и контрабанда. Публикуваме думите на втория от официалната му страница в социалната мрежа "Facebook" без редакторска намеса:

"Имената на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев се свързват с трафик на забранени вещества и контрабанда от години. Но докато мутрите преди пазеха бизнеса си с бухалки и вериги — за днешните мутри тези “бухалки” вече са Прокуратурата и държавните институции.

Най-голямата гордост на Бойко — “разчистването” на контрабандните канали за цигари съвпада с монополизирането на бизнеса от “Булгартабак” и превръщането на Шиши в единствен играч на пазара.

Домусчиев и разработените канали на фармацевтичния му бизнес са поредното парче от пъзела.

Финалното доказателство за чадъра на държавата над мафията е че с години никой не задава въпроса как от едно момче, което през 2013 г. декларира едва 50 000 лв., днес Шиши получава 21 млн. лв. само от “дивиденти”.

Бойко и Гешев изглеждат слепи и за двамата.

Наглостта им стигна дотам, че да променят Конституцията на Република България, за да защитят Шиши и Киро.

Когато премиер и главен прокурор прикриват и защитават замесени в нелегален трафик лица, това е ясен признак, че държавата е управлявана от мафията.

Време е на това да бъде сложен край.

#БъдетеСмели".

А наскоро Васил Божков сподели във видео, че с него Левски е имал страхотно бъдеще, но Бойко Борисов го е убил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички