Батков посочи голямата грешка на Божков в управлението му на "Герена"


Батков посочи голямата грешка на Божков в управлението му на "Герена"
Снимка: БГНЕС

4040 0

Бившият собственик на Левски Тодор Батков похвали Васил Божков за свършеното от него за клуба. Той посочи къде е била голямата грешка на милиардера по времето, когато беше собственик на "сините".

"Неведнъж казвах миналата година, че Божков е един от не многото точни хора за Левски, познавайки го добре, имайки предвид неговата здрава хватка, характера му и това, че не обича да губи", заяви адвокатът за БНТ.

По думите му Божков е налял около 25 милиона лева в клуба и горе-долу го е стабилизирал. Той обаче е допуснал грешката да остави спортното ръководство да прави каквото си иска, а това е довело до необосновани разходи. "Поне половината от играчите, които бяха привлечени, не струват нито парите, за които бяха привлечени, а още по-малко заплатите, които им се плащат", категоричен бе той.

Според Батков, Наско Сираков е човекът, който ще помогне на клуба да бъде спасен. Проблем пред него ще бъдат прекалено високите заплати, които са договорени с предишното ръководство. Според бившия футболен деятел, държавата може и трябва да помогне за довършването на стадион "Георги Аспарухов" и за тренировъчната база на "сините". А къде и с кого ще гледа дербито с ЦСКА Сираков вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички