Васил Божков във видео: С мен Левски имаше прекрасно бъдеще, а Борисов го уби


Васил Божков във видео: С мен Левски имаше прекрасно бъдеще, а Борисов го уби
Снимка: БГНЕС

3763 0

Бизнесменът Васил Божков коментира ситуацията в Левски и своя принос в управлението на клуба. Той заяви, че клубът е бил "убит" от премиера Бойко Борисов. "Левски стана един стабилен и добър клуб във времето, в което го издържах. Имахме програма за развитие, направихме игрища, развивахме детската школа, купихме хубави футболисти – скъпи, добри. Левски имаше едно прекрасно бъдеще. Левски съм го оставил без финансиране? Левски, Бойко Борисов го уби", коментира Божков във видео във Фейсбук.

"Това го казах предварително. Говорих с феновете, казах им да говорят с премиера, който е фен на Левски да не подкрепя един антиконституционен закон. Те понеже са велики, аз много ги уважавам феновете на Левски, казаха, че в корпоративни интереси няма да се бъркат", разясни той.

"Как няма да се бъркаш, след като тази корпорация ти издържа любимия отбор и той е част от тази корпорация. Убиха корпорацията, убиха и клуба. Ако така продължаваме и кажем, че няма да се бъркаме, утре ще убият и България по същия начин", каза още бизнесменът. А ето колко ще се намали бюджетът на Левски при Наско Сираков и как. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички