Валдас Дамбраускас: Спечелихме среброто, но ще продължим да се борим за златото


Валдас Дамбраускас: Спечелихме среброто, но ще продължим да се борим за златото
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3705 0

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе изключително щастлив след победата на своя тим с дузпи срещу Олимпиакос, която изпрати тима към плейофите за влизане в групите на Шампионска лига.

Наставникът на "орлите" призна, че футболистите му тренират редовно дузпи и заяви, че Лудогорец ще направи всичко възможно, за да отстрани шведския Малмьо:

"Ние на всяка тренировка тренираме дузпи. Трябваше да реагираме на всички лоши условия днес и го направихме. Не искам да коментирам реферите, те се опитват да вършат своята работа. За тях също беше тежко и те се опитват да бъдат точни. Аз казах на футболистите кой ще бие дузпите и те бяха уверени".

"Олимпийските игри свършиха, но ако използваме тази терминолгия - вече спечелихме среброто, но ще продължим да се борим за златото. Златото е Шампионската лига, Лига Европа е среброто. Уверени сме в силите си и ще направим всичко възможно да го направим. Не можем да сравняваме Малмьо и Олимпиакос. Не позволихме на Олимпиакос да имат много чисти шансове. Опасностите им бяха от статични шансове. Горд съм от Лудогорец", бе коментарът на Дамбраускас пред камерата на "Диема".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички