Валдас Дамбраускас: Ще търсим най-добрата единайсеторка за мача с ЦСКА


Валдас Дамбраускас: Ще търсим най-добрата единайсеторка за мача с ЦСКА
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

980 0

Лудогорец победи трудно Монтана с 1:0 в мач от 23-ия кръг на Първа лига. След края на срещата старши-треньорът на "орлите" Валдас Дамбраускас коментира, че мачът е бил по-труден от очакваното:

"Беше по-трудно от това, което ние очаквахме, защото не успяхме да вкараме. След като вкарахме, Монтана опита да атакува и мачът стана отворен. Те се защитаваха дълбоко в половината си и не е лесно да намериш начина да вкараш. През първото полувреме имахме 3-4 шансове да вкараме, но ставаш по-нервен като не успееш. През второто полувреме сложихме повече играчи в предни позиции и чакахме това попадение. Когато отбележиш и остават 15 минути до края, през главата ти минава, че трябва да запазиш резултата."

"Моята работа като треньор е да на насоча мислите към настоящия мач. Много пъти им повтарят, че първо трябва да мислим за мача с Монтана, после за този с ЦСКА. Трябва да се мисли мач за мач. Смятам, че можем да се справим по-добре. Нашите съперници са видели, че играем в Европа и искат да ни победят. За нас понякога е по-трудно от очакваното. През първото полувреме не бяхме лоши, имахме по-сериозно притежание на топката, създавахме възможности. През второто полувреме имахме повече грешки, но това е въпрос и на психологията."

"Ситуацията с Каули беше напълно нормална. Дискутираме го с играчите. Всеки иска да играе и да побеждава. Това е стандарт за тях. Казах му, че това е мое решение. Нормално е той да иска да играе 90 минути, но реших да го сменя."

"Бърнард Текпетей е важен играч в нашия отбор. Реализира няколко хубави голове. Ние знаем с какво разполагаме. Днес Иван Йорданов направи добър мач. Според мен пред това момче има голямо бъдеще. Лудогорец е отбор, не е човек. Сега се нуждаем да погледнем към наличните футболисти и да намерим най-добрата единайсеторка за ЦСКА."

Повече за самата среща, в която Клаудиу Кешеру отбеляза своето 15-то попадение за сезона, можете да прочетете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички