Валдас Дамбраускас: Не видях разлика в ЦСКА от последния ни мач


Валдас Дамбраускас: Не видях разлика в ЦСКА от последния ни мач
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2043 0

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след равенството 1:1 срещу ЦСКА в първи полуфинален двубой за Купата на България. Въпреки доминацията на "армейците" наставникът сподели, че не е видял особена разлика при "червените" в сравнение със сблъсъка преди седмици, спечелен от Лудогорец с 1:0.

"Без значение от резултата - казах го преди мача, казвам го и сега, това е само един мач от сблъсъка. И двата отбора можеха да вкарат повече. Мачът бе повлияен от времето, бяха трудни условия. Повече от 30 минути трябваше да играем с 10 души. Винаги искаме да имаме повече. Бе трудно да гледаме този сблъсък, защото 60 минути си с 11 души, а 30 минути после си с човек по-малко.

Втората част от второто полувреме бе трудна. Не успяхме да се адаптираме в защита, може би защото Лудогорец играе предимно в атака. Не видях ЦСКА да играе много по-различно от миналия ни мач. Мисля, че първото полувреме бе равностойно, имаха няколко контраатаки, избягахме от напрежението. Допуснахме много непредизвикани грешки.

През второто полувреме нещата се промениха. И двата отбора атакувахме много, но след това дойде червеният картон. Дойдохме с ясната идея, че искаме да атакуваме, но стана различно след червения картон. Няма много какво да направиш в ситуация като тази. Ясно е, че така се изчаква шансът. Ние го получихме и изравнихме.

Исках топката да е в нас, това подготвяхме от доста време. Подготвяш се за едно, но като видяхме терена, разбрахме, че трябва нещо различно. Ротацията днес бе добра. Шансовете остават 50 на 50" - сподели Дамбраускас пред "Диема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички