Треньорът на Монтана Атанас Атанасов: Тази смешна дузпа... какво да коментирам повече?


Треньорът на Монтана Атанас Атанасов: Тази смешна дузпа... какво да коментирам повече?
Снимка: Lap.bg

1239 0

Старши-треньорът на Монтана Атанас Атанасов заяви след края на срещата с Лудогорец, че резултатът е можело да бъде различен, ако съдията не е бил дал "смешна дузпа" за "орлите":

"Можеше да е различно, ако съдията не беше дал тази смешна дузпа. Какво да коментирам повече? Аз съм доволен от старанието и влагането на нашия отбор. Жалкото е, че продължаваме да нямаме точки. В крайна сметка това е футболът. Трябва да проявяваме характер и воля и да продължаваме да търсим начина, по който ще се спасим."

"Срещу силния отбор на Лудогорец играхме добре. Решенията са на съдията. Дори да има ВАР крайното решение е на съдията. Аз мисля, че ВАР-ът в България ще бъде много полезен."

"Тони Тасев ни липсваше, Минков влезе след контузия и игра 30 минути. Може би това са най-квалитетните ни играчи в атака. Отборът на Лудогорец дава много малко възможности пред тяхната врата."

"Можехме една идея да бъдем по-уверени пред вратата на Лудогорец. Нашите футболисти играха на върха на възможностите си. Аз не мога да не бъда доволен."

Повече за самия мач, завършил 1:0, можете да прочетете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички