Треньорът на Пирин изрази уважението си към Лудогорец


Треньорът на Пирин изрази уважението си към Лудогорец
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1468 0

Наставникът на Пирин Благоевград Уорън Фийни говори за  очакванията си за мача с дублиращия отбор на Лудогорец във Втора лига. Срещата е в сряда от 15:30 часа на стадион "Христо Ботев".

"Уважавам много Лудогорец. Първият им отбор е шампион на България от доста време насам. Във втория им отбор има много млади и талантливи играчи, които играят добър футбол. Това е отбор, който се старае да играе качествен, приятен за окото футбол. Точно за това смятам, че ще се получи отличен мач. Лудогорец е опасен отбор и развива много бързо играта си от едната в другата фаза. Трябва да подчертая, че мястото на Лудогорец в класирането е напълно реално и заслужено".

"Ние продължаваме нашата серия от мачове без загуба, което не може да не ме радва. Продължаваме и без допуснат гол през пролетта, като взехме 10 от 12 точки на разположение. Момчетата тренираха с настроение и очакват с нетърпение двубоя. Всички са на разположение с изключение на Преслав Йорданов, който напусна поради травма по време на мача със Созопол и Юлиян Попев, който все още лекува контузията от мача със Симитли", каза Фийни пред клубния сайт. А какво странно решение обмислят от БФС, вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички