В Румъния спрягат Дан Пeтреску за треньор на Лудогорец


В Румъния спрягат Дан Пeтреску за треньор на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1594 0

Дан Петреску, който само преди няколко дни се раздели с ЧФР Клуж, е свързван с треньорския пост в Лудогорец, пише румънското издание Sport.  Българският шампион е воден в момента от временния треньор Станислав Генчев.  Разградчани уволниха Павел Върба в края на октомври и все още не са се спрели на негов заместник.

Според информацията от ръководството на "орлите" търсят треньор способен да изведе проекта на българския шампион на следващото ниво, а Петреску отговаря на техните изисквания. През миналата година той изведе ЧФР Клуж до шампионската титла в Румъния, а отборът също така игра и на 1/16-финалната фаза от турнира Лига Европа

52-годишният специалист има страхотна визитка. Той е водил отборите на Рапид Букурещ, Спортул, Висла Краков, Униреа Урзичени, Кубан Краснодар, Динамо Москва, Ал-Араби, Търгу Муреш, Жиангсу Сунинг, Ал-Наср, Гижоу Хенфен и ЧФР Клуж.  Другото име, което се свързва с треньорския пост в Лудогорец е на аржентинеца Антонио Мохамед. А какви са очакванията на Станислав Генчев за двубоя срещу ЛАСК - вижте в този материал.

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички