Жозе Моуриньо обвини някои от играчите си в липса на мотивация в мачовете от Лига Европа


Жозе Моуриньо обвини някои от играчите си в липса на мотивация в мачовете от Лига Европа
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2592 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо обвини някои от играчите си в липса на мотивация след зрелищното равенство 3:3 с ЛАСК Линц в Лига Европа. „Шпорите“ се нуждаеха от точка, за да си гарантират място в следващата фаза, но въпреки головете на Гарет Бейл, Хюн Мин Сон и Деле Али, гостуващият състав не бе в най-добрата си форма.

ЛАСК доминира през първото полувреме, като стражът на лондончани Джо Харт имаше вина за два от головете на съперника. Запитан относно това какво е научил от мача, Моуриньо сподели: „Нищо ново, наистина. Фактът, че груповата фаза на Лига Европа не мотивира някои играчи – това го знаех вече. Някои футболисти са фундаментални за нас и са винаги нужни на терена при всички обстоятелства.

Например, без Пиер-Емил Хойберг и Хюн Мин Сон няма как да постигнем позитивен резултат. Нищо ново не научих. Играчите знаят какво чувствам и им го споделям. Нищо не ме изненада“, сподели португалецът.

"Срещу Антверпен обаче трябва да играем много по-различно от досега. При гостуванията на ЛАСК, Лудогорец и Антверпен някои играчи не се чувстваха на мястото си. Става въпрос за отношение към работата, което ми е познато. С Манчестър Юнайтед загубихме две гостувания, но в плейофите, където съперниците бяха по-тежки, показахме друг отношение. Важно е да спечелим групата. Не се боим от никого, но е по-добре да сме първи. Вярвам, че ще спечелим последния си мач", каза Моуриньо.

Той добави, че Хари Кейн би трябвало да е готов за дербито на северен Лондон с Арсенал в неделя. Английският национал пропусна тренировката в сряда преди мача заради лек проблем, но вероятно ще излезе на терена през уикенда в мач, който ще приветства обратно фенове след края на извънредното положение във Великобритания. Арсенал вече се радва на подкрепа от трибуните при успеха над Рапид Виена с 4:1 в четвъртък вечер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички