В Бразилия изумени от шампионския състав на Лудогорец: Фенове и отбор празнуват като едно


В Бразилия изумени от шампионския състав на Лудогорец: Фенове и отбор празнуват като едно
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2762 0

Бразилското издание sambafoot.com разказа на читателите си за 12-тата титла на Лудогорец, която "орлите" завоюваха преди броени дни след драматичния сезон в Първа лига. 

От медията обърнаха сериозно внимание на бразилското присъствие в тима, който успя да се пребори и продължи актуалната хегемония в родния футбол. Тя е и най-дългата серия в цял свят. 

Става въпрос за Педро Нареси (халф), Нонато (халф), Рай Нашименто (нападател), Кайо Видал (нападател), Рик (нападател) и Игор Тиаго (нападател). Последният може да се смята за сигурен напускащ, след като "орлите" ще го продадат на белгийския Брюж срещу рекордна за родния футбол сума. 

Специално внимание

Изданието обърна специално внимание на тежко контузения Рик Джонатан, който пропусна голяма част от изминалия сезон. Очаква се той да се завърне едва през юли и да се присъедини пълноценно към подготовката на съотборниците си. 

 Той акостира в началото на 2022 г. и успя да натрупа сравнително бързо 48 двубоя, в които се отчете с 6 попадения и 11 аистенции под формата на крило. 

Именно бразилецът направи кратък коментар пред изданието около триумфа със съотборниците си, за който подпомогна в 17 срещи през кампанията:

"Победата винаги е възнаграждаваща. Беше сезон на упорита работа и постиженията увенчават всички усилия на отбора, треньорския щаб и, разбира се, феновете, които подкрепят отбора. Ние празнуваме заедно", категоричен е Рик.

Вижте дали Ивайло Петев ще остане начело на Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички