Стойчо Стоев посочи силните и слабите страни на Лудогорец и заключи: Гол аванс не е малко


Стойчо Стоев посочи силните и слабите страни на Лудогорец и заключи: Гол аванс не е малко

7400 0

Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев сподели очакванията си от реванша на тима срещу Андерлехт в Лига на конференциите. Мачът е в четвъртък от 19:45 часа, а първият двубой завърши с победа с 1:0 за "орлите".

"В Лудогорец вече трябва да са разбрали, че в Европа няма лесно и ще бъдат максимално мотивирани в реванша срещу Андерлехт в Лига на конференциите. Един гол аванс не е никак малко, защото Андерлехт ще бъде под напрежение, първо ще бърза да го върне, а след това да мисли за успеха.

Вярно, че този състав е далеч от онова, което беше навремето - европейска сила, но традицията също не е за подценяване, тя дава самочувствие на днешните футболисти", каза Стоев пред "България Днес".

Българският треньор посочи и кои са силните и кои - слабите страни на разградчани в момента. Стоев не мисли, че футболистите на Анте Шимунджа биха допуснали подценяване на съперника.

"Силата на Лудогорец е в контраатаките, в това, че могат да използват празните пространства. Но в защита имат още върху какво да работят. Не мисля, че ще има каквото и да било подценяване, защото вече са се парили от него.

Имаше моменти, когато увлечени от победите в първенството, играчите мислеха, че така лесно ще печелят и в Европа, и това им изиграваше лоша шега. Мисля, че вече това го няма, но дано не греша", каза още той. А ето коя звезда на Лудогорец харесаха от Андерлехт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички