В Арда очакват победа над Лудогорец... или загуба с 0:3


В Арда очакват победа над Лудогорец... или загуба с 0:3
Снимка: Guner Shukru / LAP.bg

1200 0

Вратарят на Арда Иван Караджов е един от най-опитните футболисти в състава на Николай Киров и преди дербито с Лудогорец в Разград е нормално да очакваме, че ще има повече работа от обикновено.Караджов коментира още развитието на клуба и собствените си амбиции през този сезон. 

"Аз мисля, че заслужено победихме Черно море. Играхме доста добре и по-добре от тях. Даже мисля, че можеше да вкараме втори и трети гол и да спечелим по-убедително. За мен нямаше дузпа, но не съм аз човекът, който решава. А за претенциите им – то в България претенции всеки има. Особено, когато е загубил. Надявам се, че след навлизането на ВАР у нас ще стане по-добре. Макар че сигурно ще почнат да дават по 20 минути продължения. То и сега чистото игрово време е малко. С тази система ще се накъсва още играта, но пък поне ще има повече справедливост", коментира пред Мач Телеграф вратарят.

"Това, което е сигурно, че отиваме за победа в Разград. Със сигурност ще се надиграваме с тях. Няма да се затваряме или да бавим времето, пък каквото сабя покаже. Вероятно ще ни считат за аутсайдери, но пък видяхте какво стана на мача Ювентус - Порто. Всички бяха отписали Порто, но действителността се оказа друга. Нищо не искам да казвам за Лудогорец. Не е моя работа да ги коментирам. Щом са на първо място значи са най-добри и имат доста качествени футболисти. А за класата на отборите мога да кажа, че тази година силите са доста изравнени и се вижда, че всеки може да бие всеки", каза Караджов.

"Няма някакво класиране, което да гоним на всяка цена. Играем си мач за мач и във всеки се стремим да побеждаваме. Така ще сме доволни и ние, и ръководството, и нашите фенове. Обстановката е спокойна при нас и ако сме здрави, всичко ще е наред. А що се отнася до моите амбиции - те винаги са големи", продължи той.

"Не вярвам да има български футболист, който да няма амбиции за националния отбор. И аз се надявам да ме поканят. Но сега не мисля, за това. Имаме три мача до паузата за националните отбори и гледам към тях. Получа ли покана да играя за България естествено, че ще дам всичко от себе си.

Защо трябва аз да помагам на ЦСКА или Арда да им помага? Те сами не могат да си помогнат, а искат друг да им върши работата. Да бяха ги победили. След като не могат сами да ги бият, чакат друг да го направи. Въобще не мисля за ЦСКА или някой друг. Арда ще играе само за себе си в Разград и за никой друг", говори още бившият страж на "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички