Треньорът на Лудогорец посочи основната причина за отпадането от Шампионска лига


Треньорът на Лудогорец посочи основната причина за отпадането от Шампионска лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5028 0

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутори посочи причината, заради която тимът отпадна от Видеотон във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Според него липсата на концентрация и червеният картон на Мисиджан са довели до поражението.

"В края на първото полувреме отборът загуби концентрация, което доведе до картони. Не успяхме да се концентрираме и затова загубихме. Получихме гол с човек по-малко, а и Терзиев бе извън терена. Липсваше контрол и концентрация. Дойдохме тук да играем, това бе нашата цел.  Първият картон бе без всякаква причина. Те можеха да правят фаулове, но начинът, по който бе изгонен Мисиджан е много грешен. Вторият картон е интерпретация", заяви наставникът след срещата.

"Трябваше да ги накараме да загубят баланс, а не както се случи. Урокът, който ни даде днешния мач е, че не трябва да губим концентрация и организация. След победите и загубите остава начинът на живот, който трябва да водим. Трябва да сме умни и да не повтаряме грешки от днес. Не бяхме ефикасни в първия мач. 

Противникът не ни изненада, очакваме разкъсана игра и фаулове. След червения картон обаче нещата се усложниха. Няма да има напрежение, предстоят много мачове в Лига Европа и в българския шампионат. Трябва да се учим от уроците, които ни дава, така че животът продължава. Отборът не се калсира за ШЛ, но това не означава, че ще се представи зле в българския шампионат", сподели още Аутори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички