Аутори: Това, което направихме дотук, не означава нищо


Аутори: Това, което направихме дотук, не означава нищо
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1514 0

Наставникът на Лудогрец Пауло Аутори очаква задължителна победа над Видеотон в реванша от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. По думите му стана ясно, че дори и да се преодолее този кръг това нищо не означава.

"Ще направим нашата игра, ще изиграем нашия мач. Знаем техните характеристики и как ще играят. Ще отворят малко пространства, а ние също ще играем. Нашите играчи трябва да знаят, че трябва да постигнем нашите цели. Това, което направихме дотук, не означава нищо. Има още дълъг път, който трябва да се извърви”, коментира Аутуори при заминаването на отбора.

"Някой път постигаме успех, но в следващия ден има съмнения. Искаме да избегнем тъкмо тези съмнения. Една победа и едно класиране не означават нищо. Ние сме длъжни да бъдем готови за всичко, което предстои занапред. Трябва да сме по-силни за всеки един следващ противник. Отбелязването на гол трябва да се получи абсолютно естествено. Нашият тим има 12 отбелязани гола в официални мачове, като сме допуснали само 1. Лудогорец обича да бележи, но не обича да получава такива", допълни още той. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички