Уверен Козмин Моци: 10 години сме първи, няма никакво напрежение


Уверен Козмин Моци: 10 години сме първи, няма никакво напрежение
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1446 0

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори за новото попълнение на "орлите" Матиас Тисера. Освен това Моци призна, че в лагера на разградчани "няма как да има напрежение, защото от 10 години сме на първото място".

"Матиас Тисера премина медицински прегледи, всичко е наред. Нормално е той да има нужда от още време за адаптацията. Има общо две тренировки с отбора. Борбата за неговия подпис беше тежка. Той е много добър нападател и имаше много оферти за него. Ако Лудогорец иска един футболист, рано или късно това става.

Нормално е да търсим да има конкуренция в отбора. Имаме доста мачове. Имаме нужда от много футболисти. Ние се надяваме да играем през три дни, така че имаме нужда от всичките футболисти. Колкото е по-голяма конкуренцията, толкова по-добре се справя отбора.

Ние от 10 години сме на първото място. При нас няма никакво напрежение. Отдавна сме спокойни. Вчера срещу Арда отборът се справи много добре – не само като резултат, а и като игра. На мен ми харесва най-вече начинът на игра и това, че всеки футболист се бори за всяка една топка. Класата на нашия отбор е много по-висока от другите отбори. Вярвам, че накрая ще сме шампиони" - започна Моци.

"Доволни сме. Всички футболисти, които дойдоха са добри и ще ни помогнат да станем шампиони. Нормално е да мислим в перспектива. Аз се надявам в края на май да сме шампиони и да имаме силен отбор, който да се представи силно в евротурнирите. Жуниор Брандао е наш футболист, тренира с отбора. Ако треньорът реши, че има нужда от Брандао, ще го видите на терена. Към момента нямаме нито една официална оферта за нашите футболистите. Ако получим оферта, за всеки футболист сме отворени да говорим за трансфер" - заяви още той.

Новата звезда на Лудогорец Матиас Тисера пък обяви решението да премине при "орлите" като много трудно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички