Анте Шимунджа: Уважаваме ЦСКА, там не са щастливи, че изостават от нас


Анте Шимунджа: Уважаваме ЦСКА, там не са щастливи, че изостават от нас
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1996 0

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде интервю, в което говори за своя отбор. Той посочи голямата цел за неговите момчета, а именно - спечелването на шампионската титла. Освен това той коментира и основния претендент за нея, с който "орлите" ще се борят - ЦСКА.

"Лудогорец е най-силният отбор в България и предизвикателството ми допадна. В продължение на 21 дни свършихме много работа, но все пак времето не е достатъчно, за да изглеждат нещата така, както на мен ми се иска. Трябва да свикна с футболистите, както и те с мен. Не е лесно да свършим всичко преди шампионата" - започна Шимуджа пред "Диема спорт".

"Разбира се, че съм готов. В противен случай нямаше да приема предложението. В Словения съм водил и Марибор, който е най-големият отбор в страната. Така че тук не е много по-различно, като вземем факта, че Лудогорец е най-силният отбор . Искам отборът да се подобрява с всяка тренировка и всеки изминал ден.

Шампионската титла е най-важната цел. Групите на Шампионската лига можем да стигнем само, ако завършим сезона като шампиони. Всички хора в клуба работим точно в тази посока и сме изцяло концентрирани върху борбата в първенството.

Може би борбата за титлата ще продължи до самия край. ЦСКА има силен отбор и ние ги уважаваме. Те не са щастливи от факта, че изостават спрямо нас, което означава, че ние трябва да бъдем концентрирани във всеки един двубой" - допълни още специалистът.

Преди часове пък новата голова машина на Лудогорец пристигна в София (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички