Новата звезда на Лудогорец за трансфера си при "орлите": Беше трудно решение


Новата звезда на Лудогорец за трансфера си при "орлите": Беше трудно решение
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1568 0

Новата звезда на Лудогорец Матиас Тисера говори за трансфера си при "орлите" и призна, че е било трудно решение. Освен това Тисера сподели, че се е консултирал по немалко въпроси с бившия вратар на разградчани Хорхе Броун. Съпругата на Тисера също е участвала в трудното решение.

"Радвам се, че съм в Лудогорец. Играя като централен нападател, но може да играя и по двете крила. Идвам с целта да помогна на Лудогорец да изпълни своите цели. Ще се опитам да дам всичко от себе си. Искам да станем шампиони, а след това да помогна и за мачовете в Европа. Решението, което трябваше да взема, беше трудно, но когато се запознаех с клуба, с проекта, който ми бе представен, това ми помогна по-лесно да взема решение и да подпиша с Лудогорец.

Знам доста за българското първенство. Знам, че Лудогорец винаги се стреми към спечелването на титлата и купата. Решението да премина в Лудогорец го взех заедно с моята съпруга. Решихме го заедно. Предпочетох да играя в Европа и това допринесе за решението ми. Искам да се развивам в Европа. Говорих с Хорхе Броун. Той ми каза доста добри неща за клуба и за организацията. Също ми каза, че клубът се бори за всички трофеи, бори се на всички фронтове и постоянно го прави. Също ми каза, че хората в клуба са много сериозни и винаги помагат. Това ми помогна при взимането на решение да подпиша с Лудогорец. Той ми даде поглед върху всичко това" - започна Тисера.

След това нападателят посочи някои от своите силни качества, а освен това сподели и кои са двамата му любими нападатели, спирайки се на Луис Суарес от Атлетико (Мадрид) и Лаутаро Мартинес от Интер.

"Боря се за всяка една топка. Не оставям да загубя топка. Стремя се да изграждам добро отношение със съотборниците. Винаги съм готов да дам всичко от себе си.

Любимият ми нападател е Луис Суарес, както и Серхио Агуеро, а и Лаутаро Мартинес. Харесва ми стилът на Лаутаро Мартинес. В момента не мисля точно за националния отбор на Аржентина. Искам да дам най-доброто за отбора. Искам да тренирам добре и да допринеса за представянето на Лудогорец" - каза Тисера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички