Ултрасите на Лудогорец развяха ликовете на революционерите ни и представиха Дерменждиев като Паисий Хилендарски (СНИМКИ)


Ултрасите на Лудогорец развяха ликовете на революционерите ни и представиха Дерменждиев като Паисий Хилендарски (СНИМКИ)
Снимка: Lap.bg

2074 0

Феновете на Лудогорец се постараха много сериозно за атмосферата при домакинството на Фенербахче от четвъртия кръг в Лига на конференциите. В крайна сметка и футболистите се отблагодариха с много важна победа от 2:0. 

Какво сториха запалянковците

Още преди първия съдийски сигнал трибуна "Моци" и сектор 'В" бяха покрити от патриотична хореография с цветовете на родния трибагреник, а през цялото време зад едната врата бяха развявани ликовете на известни български революционери. 

Впечатление в известната трибуна "Моци" направи една приятна заигравка между запалянковците и завърналият се наставник в клуба - Георги Дерменджиев. Той бе представен като легендарната фигура от българската история Паисий Хилендарски, но държащ в едната си ръка "История Лудогорска". 

Припомняме ви, че родният специалист вече имаше два периода на "Хювефарма Арена", в които успя да стане три пъти шампион, а през 2015 г. спечели и Суперкупата на България. 

Вижте кой футболист на Лудогорец харесаха в Турция!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички