В Турция се прехласнаха по Текпетей: Бешикташ се нуждае спешно от него


В Турция се прехласнаха по Текпетей: Бешикташ се нуждае спешно от него
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

6709 0

Представянето на Бернард Текпетей в увеличило интереса на Бешикташ към нападателя на Лудогорец, пишат медиите в Турция. В момента разградчани са следени под лупа в югоизточната ни съседка, защото са в една група с Фенербахче в група Н на Лигата на конференциите.

Нов засилен интересен към звездата на Лудогорец

През лятото Бешикташ също се интересуваше от ганайското крило, но тогава той прецени да продължи да играе за Лудогорец. Текпетей получи и лентата, след като Кирил Десподов бе продаден в ПАОК. Сега той е втори капитан. "Бешикташ се нуждае спешно от Текпетей. Сложат ли го до нападателя Винсън Абубакар, ще имат много силно нападение и ще си решат всички проблеми. Трансфер трябва да има още зимата“, пишат в Турция, предаде "Тема спорт".

Преди време Бешикташ проявяваше сериозен интерес към Антон Недялков. До трансфер на защитника в турския гранд обаче така и не се стигна. В последните сезони националът пък бе преследван от травми. Наскоро той се върна на терена след дълго отсъствие и веднага влезе в силна форма.

В неделя Лудогорец гостува на Етър. За този мач треньорът Георги Дерменджиев ще направи доста ротации.  Добрата новина за треньорския щаб е бързото възстановяване на Ноа Сонко Сундберг, който имаше травма в глезена. Гамбийският национал е готов за игра, въпреки че в един момент се заговори, че е аут до края на годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички