Изходящ и входящ трансфер в Лудогорец: Блеснал в Европа е пред напускане


Изходящ и входящ трансфер в Лудогорец: Блеснал в Европа е пред напускане
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

4358 0

12-кратният шампион Лудогорец записа важна и класна победа среще Фенербахче в Лигата на конференциите. В Разград "орлите" надвиха турския тим, който преди това имаше 20 победи в последните си 22 мача, между които и 19 поредни победи.

В Лудогорец очакват трансфери

С пореден красив гол се отчете халфът на домакините Якуб Пьотровски, при това още в 18-ата минута. А победата може да доведе до някои изходящи и входящи трансфери.

Първо, разградчани вероятно няма да успеят да задържат определено най-голямата си звезда през тази есен Пьотровски. При всичките финансови възможности "орлите" не могат да му предложат условията на турски, арабски и дори западноевропейски клубове, които очевидно са впечатлени от представянето му, пише "24 часа".

Освен това въпреки доброто представяне на Симон Слуга срещу Фенербахче, както и качествата на предишния титуляр Сержио Падт, Лудогорец си търси нов вратар и очевидният избор е Динко Хоркаш от Локо (Пд). Изданието допълва, че той вече е договорен и през зимната пауза ще стане играч на 12-кратните шампиони. А след загубата треньора на Фенербахче призна, че не е очаквал подобен развой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички