Поредна звезда на прицел: Турски гранд пожела Рафаел Форстър


Поредна звезда на прицел: Турски гранд пожела Рафаел Форстър
Снимка: Ludogorets.com

1919 0

Фенербахче иска централния защитник на Лудогорец Рафаел Форстър, пишат медиите в южната ни съседка. 29-годишният бразилец е попаднал в плановете на клуба за зимна селекция и се очаква в най-скоро време турците да излязат с официална оферта. "Жълто-сините" искат да засилят конкуренцията в защита. Фенербахче зимува четвърти на полусезона в местната Суперлига.

Форстър дойде при разградчани през лятото на 2017 година и в началото бе със статут на резерва. Постепенно, особено при сънародника си Пауло Аутори, стана титуляр. През настоящата кампания обаче Форстър изигра твърде малко мачове в елита - едва 8. За сметка на това обаче в евротурнирите записа цели 10 срещи дотук. Има и 1 мач за Купата на България. Именно стабилните му изяви в някои от мачовете в Лига Европа са впечатлили ръководството на Фенербахче.

Както е известно, друг водещ турски тим - Трабзонспор, иска Джоди Лукоки, но засега няма развитие около евентуалното му привличане. С оглед на факта, че в момента "орлите" са на лагер в Турция, това ще направи доста по-лесни контактите с тях от страна на местните тимове. Така ще може да се водят преговори на място. Вижте в този материал интересната история на бразилския защитник до идването му в Разград. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички