Милан в напреднали преговори за играч на Арсенал


Милан в напреднали преговори за играч на Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

2056 0

Отборът на Милан иска да се подсили през зимния трансферен прозорец с халфа на Арсенал Мохамед Елнени. 27-годишният национал на Египет е под наем в тима на Бешикташ от „артилеристите“, след като стана ясно, че бившият вече наставник на тима Унай Емери заяви, че няма намерение да разчита на него. Елнени е изиграл 17 срещи за истанбулския гранд през есенния полусезон.

Бащата на Елнени Насер заяви, че въпреки че синът му се наслаждава на силен период в своята кариера с екипа на Бешикташ, Елнени би искал да играе в по-силно първенство. „Милан подновиха интереса към сина ми, тъй че той може да подпише с отбора още в следващите часове. Мохамед играе добре в Бешикташ, но той би искал да премине в Милан, тъй като италианското първенство е по-силно от турското“ каза Насер Елнени.

Преди да премине на „Водафон парк“ Елнени изкара 3 години и половина в Арсенал, като дойде в „артилеристите“ от състава на Базел. А ето кой друг може да се озове на "Сан Сиро" в най-скоро време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички