Бащата на Холмар Ейолфсон го препоръча на турски гранд


Бащата на Холмар Ейолфсон го препоръча на турски гранд
Снимка: Официален сайт на Левски

2075 0

Бащата на Холмар Ейолфсон го препоръча на Бешикташ, след като в интервю пред турски медии Ейолфур Сверисон "подсказа" на турския гранд да го следи внимателно.

"Синът ми също е футболист, защитник. Името му е Холмар Ейолфсон. Наблюдавайте го", заяви таткото пред медиите в Турция. Ейолфур Сверисон също е бил защитник, а през 1994 и 1995 носи екипа на истанбулския отбор, след което преминава в Херта, където остава 8 години. Той е и бивш национален селекционер на Исландия, пише "Тема спорт".

Холмар отново си върна титулярното място в Левски, след като 10 месеца лекуваше тежка контузия на коляното. Той успя да си спечели доверието на Петър Хубчев и в последните мачове не излиза от единайсеторката - на резервната скамейка започна да се застоява взетият през лятото гръцки бранител Янис Каргас, който е с един крак и половина в трансферния списък на сините.

През сезона исландецът има 8 шампионатни двубоя. В последните 5 от тях е бил неизменно на терена от първата минута. Ейолфсон отбеляза и едно попадение - при 3:1 над Ботев Враца. Той е един от най-скъпоплатените футболисти на "сините". Очаква се да си върне и мястото в националния отбор на Исландия. Холмар бе част от селекцията за световното първенство в Русия през 2018 година.

А какво заяви бранителят наскоро за амбициите на Левски - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички