Треньорът на Търнава посочи най-добрия в Лудогорец и обяви: По-силни са и от Лех Познан


Треньорът на Търнава посочи най-добрия в Лудогорец и обяви: По-силни са и от Лех Познан
Снимка: Instagram

5177 0

Треньорът на Спартак Търнава похвали сериозно съперника на своя тим утре вечер - Лудогорец. В четвъртък от 19:45 часа "орлите" посрещат словаците в първи мач от груповата фаза на Лига на конференциите.

Високата оценка на Гашпарик

"Лудогорец имат много качествени чужденци. Те имат дори по-високо качество от Лех Познан. Това се доказва и от редовното им участие в груповата фаза на европейските турнири. Те спечелиха 12 поредни титли в лигата.

Това показва страхотните им качества, много са умели в работата с топката. Това ще бъде труден мач за нас, но добро предизвикателство да се състезаваме с най-добрите", заяви Михал Гашпарик пред trnavskyhlas.sk.

Най-добрият "орел" според него

"Опитваме се да дадем подробности на играчите за всеки противников футболист посредством видеоклиповете. Ганайското крило Бърнард Текпетей има най-висока пазарна стойност и в момента е най-добрият играч на отбора. Може да играе отляво и отдясно.

Той има фантастични два крака, не можете да разберете дали е левичар, или десничар. Той има фантастичен удар и е ключът към тяхната игра. Останалите в състава обаче са отлични футболисти", продължи наставникът.

"Лудогорец не е атрактивен, но..."

"В турнира най-вече всички очакваме атрактивните два мача с Фенербахче. Ще бъде преживяване. Да играеш срещу играчи като Джеко, Тадич, Батшуай, Фред и др. не се случва просто така.

Лудогорец и Нордселанд може да не са толкова привлекателни за публиката, но са много силни. Разградчани са българи, но съставът е предимно от много добре платени чужденци, които показват качество", каза още словакът. А ето какво каза Ивайло Петев преди двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички