2 пресконференции и открита тренировка: Лудогорец обяви плана си за Спартак Търнава


2 пресконференции и открита тренировка: Лудогорец обяви плана си за Спартак Търнава
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1670 0

Лудогорец се готви да стартира приключението си в групите от новия сезон на Лигата на конференциите. Първото изпитание пред разградчани носи името Спартак Търнава.

Какво предстои?

"Орлите" посрещат у дома словашкия тим в първа битка от своята Група "H" в четвъртък (21.09) от 19:00 часа. На клубния си уебсайт родният клуб обяви как ще протече програмата му в навечерието на двубоя.

На предния ден, сряда, от 13:30 часа, ще се проведе официална пресконференция. На нея ще присъстват наставникът на "зелените", както и един негов възпитаник. Следват открита тренировка, нова пресконференция и същинската част.

Ето какво съобщиха от Лудогорец онлайн:

"Официалната пресконференция на Лудогорец преди мача от група H на Лигата на конференциите със Спартак (Търнава) ще бъде в сряда (20 септември) от 13,30 ч. в голямата зала зад Централна трибуна на "Хювефарма Арена". В брифинга, който ще се проведе присъствено и онлайн, участие ще вземат наставникът на шампионите Ивайло Петев и един футболист.

Официалната тренировка на "орлите" утре започва в 19,30 ч. на клубната база "Гнездо на орли". Заниманието ще бъде открито за журналисти в първите 15 минути.

Пресконференцията на треньора на Спартак (Търнава) започва в 19,00 ч. на стадион "Хювефарма Арена". Словашкият тим няма да има занимание на българска земя преди двубоя с Лудогорец в четвъртък".

Същевременно стана ясно и кой ще свири мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички