Провален трансфер отнел титулярно място в Лудогорец, "орлите" пред раздяла със защитник


Провален трансфер отнел титулярно място в Лудогорец, "орлите" пред раздяла със защитник
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3642 0

В последните мачове Лудогорец показа, че ще разчита на Симон Слуга вместо на титуляра си Серджио Падт. В двубоя срещу Спарта Търнава се очаква отново хърватинът да е първи избор.

Провален трансфер доведе до разместване в състава

Напоследък той е предпочитан пред нидерландеца. Основната причина е провален трансфер на Падт в чужбина, твърди "Тема спорт". Покрай мачовете с Аякс от плейофа за Лига Европа за нидерландеца е дошла оферта, но до сделка така и не се е стигнало. Стражът е имал голямо желание да се случат нещата и да напусне Разград, но трансферът се е провалил.

Проваленият трансфер е разочаровал и разконцетрирал Серджио и спортно-техническия щаб е усетил тази несигурност. Затова напоследък първа опция е бившият вратар на Лутън. Падт ще трябва отново да печели доверието на екипа на Петев.

Лудогорец е пред раздяла със защитник

Лудогорец пък почти сигурно ще продаде през зимата централния защитник Игор Пластун. Както е известно, украинският бранител остана без картотека за мачовете от групите на Лигата на конференциите. Неговият договор е до края на сезона и изтича през юни 2024-а. Засега Лудогорец няма намерение да му предлага нов контракт и ако иска да вземе пари за него ще трябва да го трансферира през зимата. Друг играч на шампионите Вердон пък бе трансфер в Серия А, но и неговият трансфер се провали.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички