Ивайло Петев отличи две силни страни на Спартак Търнава и изненада с избора за най-големия противник на Лудогорец в първенството


Ивайло Петев отличи две силни страни на Спартак Търнава и изненада с избора за най-големия противник на Лудогорец в първенството
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2505 0

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори преди старта на неговия тим в групите на Лигата на конефренциите. Разградчани започват с домакинство на Спартак Търнава в четвъртък (21 септември).

Той заяви, че отборът е длъжен да излезе максимално концентриран в двубоя, като винаги се чувства комфортно пред свои фенове. "Този противник е достоен за уважение, защото е елиминирал Лех Познан, Днипро-1, доста опитен отбор, с опитни играчи. Наясно сме, че няма да ни е лесно, но трябва да подходим максимално концентрирано и да направим всичко възможно да победим", заяви той.

Най-големият противник на Лудогорец в Първа лига

Той обърна внимание и на представянето на тима в Първа лига, като обяви, че именно Лудогорец си е най-големият противник. "Констатирам едно нещо – в мачовете на Лудогорец в първенството най-големият на Лудогорец е самият Лудогорец. Когато не подхождаме както трябва, сме уязвими да губим точки. Утре е най-важният мач, после пак ще мислим за първенството. Смятам, че утре ще сме мобилизирани.

Силните страни на Спартак Търнава

В състава на Спартак е Роман Прохазка, който имаше немалък период в Левски.  "При всички положения Роман Прохазка може да помогне на Спартак Търнава, но в днешно време не е много трудно да разузнаеш съперника от системите, които има. Играл е на нашия стадион, губил е на нашия стадион, надявам се и сега да загуби".

"Анализирали сме Спартак Търнава. Разчита на всяка статична ситуация, от която може да отбележи гол. Като тяхно силни оръжие мога да кажа контраатаката, защото разполагат с много бързи футболисти в предни позиции".

Контузиите в Лудогорец

Относно контузиите в отбора: "Най-близо до завръщане е Квадво Дуа, Антон Недялков ще тренира в края на месеца с отбора, това е нещо позитивно. Марсел Хайстер няма да е на разположение за утре. Сонко Сундберг имаше възпаление отзад в крака и проади тази причина не игра с Ботев Пловдив, Иван Йорданов също имаше проблем и с медицинския щаб преценихме да не са в групата. Бърнард Текпетей ще е капитан, докато се завърне Антон Недялков, той е титулярният капитан, беше капитан и преди Кирил Десподов".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички