Треньорът на Спартак Търнава опитал да сломи Лудогорец със заплахи към играчите си и... Жоао Кансело


Треньорът на Спартак Търнава опитал да сломи Лудогорец със заплахи към играчите си и... Жоао Кансело
Снимка: ludogorets.com

1069 0

Треньорът на Спартак Търнава - Михал Гашпарик, направи любопитни разкрития от мача с Лудогорец в Лига на конференциите, който българският шампион спечели в последните секунди.

Наставникът на словаците призна, че е заплашвал играчите си, а голмайстора за своя тим - Ерик Даниел, е надъхвал с видео от мач на Барселона.

"Не намерихме нестандартен подход, с който да обърнем мача в наша полза, затова той бе скучен от наша страна. Защото качеството беше на страната на дефанзивната четворка на Лудогорец.

За първи път дори заплаших играчите, че ще ги сменя, ако не направят нещо на терена. Треньорите го казваха в този стил: "Имаш 15 минути и ако не покажеш нещо, отпадаш"

"Насърчавах тяхната офанзива, от друга страна казах, че вярвам в тях. Накрая сменихме Азанго, запазихме Офори, защото усетих, че влиза в играта", коментира Гашпарик, цитиран от trnavskyhlas.sk.

"Вярвах, че когато преместим Даниел напред, той ще направи нещо на терена и го направи. Ден преди мача му изпратих видео как Кансело вкарва за Барселона. Казах му: "Ти трябва да направиш това". Той ми отговори: "Добре, ще направя така". И го направи", каза още треньорът на словаците. А ето какви са възможностите пред Лудогорец за излизане от групите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички