Треньорът на Спартак Търнава след поражението от Лудогорец: Скучен мач се превърна във вълнуващ


Треньорът на Спартак Търнава след поражението от Лудогорец: Скучен мач се превърна във вълнуващ
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

7630 0

Наставникът на Спартак Търнава Михал Гашпарик видимо съжаляваше след поражението от Лудогорец в Лигата на конференциите. Домакините загубиха с 1:2 от родния хегемон, като успехът бе осигурен в 5-ата минута на добавеното време на срещата от груповата фаза на турнира.

Според него първото полувреме е било равностойно. Той също призна, че вратарят им Доминик Такач е спасил словашкия отбор в няколко ситуации.

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТА

"Определено съжаляваме, след като загубихме по този начин. Първото полувреме беше равностойно и не особено интересно. На почивката направих промени, за да заиграем по-атакуващо, защото искахме победата. След това допуснахме гол, но успяхме да изравним. Така този донякъде скучен мач се превърна във вълнуващ. Съперникът се нуждаеше от победа, а ние имахме силното желание да спечелим в последния си домакински мач в турнира. За съжаление в доста моменти не бяхме особено ориентирани.

Имахме ситуации, в които излизахме двама на един или двама на двама, но не намирахме правилното продължение. Малко преди края вратарят Такач ни спаси, но след това ние направихме нов подарък на противника. 30 секунди преди топката беше в наше притежание, но въпреки това, допуснахме да ни вкарат. Това е много жалко", коментира Гашпарик.

Спартак Търнава остана на последното място в Група „Н“ и няма шансове за прогрес в турнира.

А ето какво обяви треньорът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички