Треньорът на Спартак: Гледахме Лудогорец срещу Аякс и ЦСКА, ще е трудно


Треньорът на Спартак: Гледахме Лудогорец срещу Аякс и ЦСКА, ще е трудно
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1477 0

Треньорът на Спартак Търнава - Михал Гашпарик, изрази съмнения относно шансовете на своя тим да се противопостави на Лудогорец. Двата тима играят мач от груповата фаза на Лига на конференциите утре в Разград.

"Ще представим на отбора слабите места на съперника. Въпросът е дали ние, с нашето качество, можем да се възползваме от тях. Гледахме и двата им мача срещу Аякс Амстердам. В първия Аякс ги издуха за едно полувреме, но на реванша в Амстердам разградчани успяха да победят и играха много добре.

Видяхме и мачовете им от първенството, както и августовският двубой с ЦСКА София, в който вкараха три в Разград. Наблегнахме основно на най-трудните им мачове, където си личеше качеството", сподели Гашпарик за trnavskyhlas.sk.

Словакът обясни и защо с играчите и екипа са избрали да нощуват във Варна, която е на 130 км. от Разград. "В Разград не намерихме подходящ хотел. Голяма част от клубовете, които играят с Разград, остават във Варна. Ето защо избрахме тренировката преди мача в сряда сутринта да е в Търнава.

Не си заслужава да пътуваме от Варна до Лудогорец час и половина и толкова време обратно. Само аз ще отида с един играч на официалната пресконференция преди мача. Останалите ще бъдат в хотела", обясни Гашпарик. А ето какви са очакванията на Ивайло Петев от двубоя

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички