Анте Шимунджа със смесени чувства след класирането на Лудогорец за следващата фаза в Шампионска лига


Анте Шимунджа със смесени чувства след класирането на Лудогорец за следващата фаза в Шампионска лига
Снимка: Ludogorets.com

3008 0

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа е доволен от това, че неговият тим продължава напред в Шампионска лига, но е разочарован от представянето на отбора му в реванша срещу Шамрок Роувърс.

"Трябва да кажа, че съм доволен, че продължаваме напред, но определено не бяхме на необходимото ниво. Сами видяхте - с 10 души през второто полувреме бяхме по-добрия отбор. Радвам се, че показахме характер", започна Шимунджа.

"Агресията и атмосферата на стадиона ни срещнаха с много по-различен отбор от този в Разград. Трябва да се учим от това. Важното е да извлечем поуки от грешките си, това ще ни направи по-добри. Проблемът беше, че не ги принудихме да играят по начина, по който искаме.

Европейски гранд е следващият опонент на Лудогорец в Шампионска лига

Не смятам, че е имало подценяване. Не ходихме по игрището, не играехме без енергия, просто играхме грешно. Прекалено назад се прибрахме, не бяхме агресивни и това бяха причините. Никой не е подценил съперника.

Червеният картон? Това понякога дава допълнителен стимул на отбора да бъде по-добър. Не съм убеден обаче, че това беше червен картон. Мисля, че реферът не беше на нивото на днешния мач.

До втория гол контролирахме мача, имахме няколко положения, може би с частица късмет те отбелязаха, но ние отговорихме много по-добре. Динамо Загреб? Те имат много качествени играчи, но за тях ще говорим, когато му дойде времето", добави още наставникът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички