Треньорът на Нордселанд не оцени много високо Лудогорец


Треньорът на Нордселанд не оцени много високо Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1474 0

Старши треньорът на Нордселанд - Йоханес Торуп, сподели своите очаквания преди днешния двубой с Лудогорец от групите на Лигата на конференциите.

 

Младият специалист се надява възпитаниците му да използват ползотворно създалите се положения у дома и да спечелят трите точки. Той сравни българския шампион с балкански грандове като ФКСБ и Партизан. 

Междувременно съвсем различно сравнение направи Сонко Сундберг, който направи паралел между представянето на Нордселанд и Манчестър Сити.

Коментарът на Труп

"Има някои прилики между тях и отборите, които срещнахме в квалификациите. Те играят малко по-индивидуално и залагат на по-опитни играчи, които могат да дриблират. Отборът от по-високо ниво от ФКСБ и Партизан Белград. Нашият колектив трябва да преодолее това предизвикателство и трябва да докаже, че е по-добър от техните индивидуални играчи.

Очакванията са, че можем да ги отблъснем за периоди и аз също ще бъда доволен, ако го направим повече пъти. Все пак това е нашата амбиция. С качеството, което имат в отбора, сме се подготвили за това, че ще има периоди от мача, в които ще имаме трудности. Трябва да сме готови да използваме шансовете си, когато те имат топката и когато се опитват да ни притиснат, защото това ще се случи. Достатъчно ли е равенство?

Няма да съм недоволен, ако завършим наравно. Това е добър отбор, който има много опит в европейския футбол. Това е 11-ти пореден сезон, в който те играят в групите на европейските клубни турнири", обясни младият специалист на пресконференцията си. 

Ето какво каза Ивайло Петев преди Нордселанд - Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички