Петев загатна за промени в Лудогорец, а срещу Нордселанд се надява на гол разлика


Петев загатна за промени в Лудогорец, а срещу Нордселанд се надява на гол разлика
Снимка: Официален Фейсбук профил на Лудогорец

1493 0

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, даде пресконференция в Дания преди гостуването от втория кръг в Лига на конференциите на местния Нордселанд. 

Специалистът се изказа ласкаво по адрес на съперника, срещу който се надява на гол превес за Лудогорец в крайния резултат утре. В прав текст Петев подчерта и потенциални промени заради многото двубои на клуба. 

Мнението на Петев

"Доста симпатичен отбор, следя го от години. Винаги имат добри африкански таланти. Играят комбинативен футбол, доста млад отбор. Играят футбол, без значение от резултата. Важно е ние какво ще правим и колко ще им позволим да играят.

Очаквам да отбележим един гол повече от тях. Това е турнирен мач и трябва да подходим умно. Трябва да парираме силните им страни. Всичко може да се случи във футбола.

Доколко изкуствената трева ще е в техен плюс ще видим. Трябва да извлечем максимума. Важното е ние какво ще правим в самия мач. Трябва да сме концентрирани, фокусирани и да не подценяваме всяка една ситуация. Имат достатъчно класа, въпреки че са малки. Имат доста добри играчи. Важно е ние как ще противодействаме, когато топката не е в наше владение. Надявам се да се представим подобаващо. 

Искам ми се да играем стабилно в защита. Доста им се събра на някои, възможно е утре да има промени. И те са живи хора, резултатите, които следим след мачовете показват доста голям метраж. Нормално е да има умора. Много е възможно да има нови лица в утрешния мач. 

Утрешният мач е важен. В нашата група фаворит е Фенербахче. Ние трябва да подходим максимално концентрирано и мобилизирано, и да спечелим", завърши мениджърът на "орлите". 

Вижте какво направиха младежите на Лудогорец на старта в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички