Трансферен провал на Ювентус може да намери подслон в Лудогорец


Трансферен провал на Ювентус може да намери подслон в Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2575 0

Лудогорец има интерес към футболиста на Ювентус - Марко Пяца. Той има споразумение с "бианконерите" до края на текущия сезон. Новината пък бе споделена от журналиста Ромео Агрести, който е близък до тима от Торино.

28-годишният хърватин не успя да се наложи в редиците на "старата госпожа". Той прекара последните шест сезона в различни отбори, без да постигне съществени успехи. През последния сезон футболистът играе за Емполи, като участва в 17 мача в Серия А, но не записа нито гол, нито асистенция. Пяца може да се похвали с 24 участия с националната фланелка.

Припомняме, че хърватинът бе закупен от Ювентус през 2016 година, когато тимът от Торино плати 29,4 милиона евро на Динамо Загреб за услугите на лявото крило. Пяца има само 21 мача с екипа на Юве, а в своята кариера е играл още за Шалке, Фиорентина, Андерлехт, Дженоа, Торино и Емполи под наем.

Интересното е, че Пиза иска да си осигури услугите му, но отново под наем. Според информацията на Агрести обаче Ювентус има желанието да го продаде, като за подписа му се борят Лудогорец и турски тим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ивайло Петев призна тъжната истина за мача с Астана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички