Петев реши как ще матира тромавата отбрана на ЦСКА


Петев реши как ще матира тромавата отбрана на ЦСКА
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

2988 0

Треньорът на Лудогорец  Ивайло Петев ще направи някои съществени промени в състава си сблъсъка с ЦСКА. Срещата е в неделя на стадион „Хювефарма Арена“.

48-годишният специалист ще пусне като титуляр Матиас Тисера срещу „червените“, твърди „Тема Спорт“. Аржентинецът не игра срещу Астана за сметка на новото бразилско попълнение Руан, който не впечатли в Казахстан.

КАК ЩЕ МАТИРА ТРОМАВАТА ЗАЩИТА НА ЦСКА

Идеята е да се използва скоростта на Тисера, както и тази на Текпетей и Десподов срещу по-тромавата защита на армейците. 26-годишният футболист има един гол на сметката си срещу ЦСКА – при 2:1 в Разград на 10 октомври миналата година, когато откри резултата.

Петев ще върне и старата схема, в която защитата му е изградена от четирима бранители в линия. Очаква се отново Ноа Сонко Сундберг да стартира като титуляр, като все още не е ясно с кого ще си партнира. В Астана специалистът използва с схема с трима централни защитници, която се пропука.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Георги Дерменджиев посочи разликата между сегашния и миналогодишния ЦСКА и отсече: Лудогорец ще ги победи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички