Ел Маестро посочи контузиите за най-големия проблем в ЦСКА за мача с Лудогорец и открои Десподов


Ел Маестро посочи контузиите за най-големия проблем в ЦСКА за мача с Лудогорец и открои Десподов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5432 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира предстоящия мач на отбора му с Лудогорец. Двата тима се изправят един срещу друг в Разград от 21:15 часа, като нито един от тях не се намира в оптимална форма от началото на сезона.

Контузиите - проблем в отбора

"Не знам, може и да е в най-подходящия. Попитайте ме отново в понеделник. Ако можех да избирам, бих искал повече време за подготовка с отбора. А и още малко време, за да може някои от ключовите ни играчи да се възстановят от травмите си. Имаме четирима контузени футболисти, които биха били в стартовия състав срещу Лудогорец в Разград. А това се явява голям проблем. Разбира се, имаме опции, които да запълнят тези празнини, но с пълен състав щях да съм изцяло удовлетворен", заяви наставникът на "червените" в "Домът на футбола".

Най-опасният играч в Лудогорец

Освен това посочи и Кирил Десподов като най-голямата опасност на Лудогорец. "В последните няколко години Кирил се утвърди като най-постоянният офанзивен играч в България. Статистиката му показва ясно и красноречиво качеството му. Той е главната опасност в отбор като Лудогорец, който има голям набор от силни нападатели". Той не скри, че ЦСКА се нуждае от сериозни промени, като дори определи, че трябва да са на всяко ниво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички