"Нека серията в Европа продължи": В Лудогорец се надъхват с именита победа


"Нека серията в Европа продължи": В Лудогорец се надъхват с именита победа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3023 0

Дългогодишният бранител на Лудогорец - Георги Терзиев, коментира последните събития около "орлите" преди клубът да излети за Словакия. Там утре те ще гостуват на Спартак Търнава в двубой от груповата фаза на Лига на конференциите. 

Българинът е сигурен, че последната им европейска среща (2:0 над Фенербахче) може допълнително да мотивира футболистите, макар че загубиха с 2:3 преди два дни от Славия

Очакванията на Терзиев

"Отиваме с нагласата за добър мач, защото знаем, че имаме шанс да излезем от групата. Преди два дни не изиграхме добър мач, но дано в утрешния ден покажем различно лице и победим. 

До колкото знам съперникът е подобрил резултатите си, а и след двубоя ни помежду ни мина много време. Надявам се да покажем добро лице за победа.

Надявам се загубата от Славия да ни бъде "обеца на ухото", защото имахме добра серия. Това вече остава в миналото и гледаме напред. 

Изиграхме добър мач срещу Фенербахче и се надявам след него да продължим добрата серия в Европа", обясни футболистът от летище "София". 

Ето какво сподели Козмин Моци за борбата с ЦСКА и битката в Лига на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички