Текпетей след поражението от Динамо: Можехме да спечелим мача, но не се възползвахме от положенията си


Текпетей след поражението от Динамо: Можехме да спечелим мача, но не се възползвахме от положенията си
Снимка: Ludogorets.com

1668 0

Футболистът на Лудогорец Бърнард Текпетей коментира загубата от Динамо Загреб в първия мач от третия квалификационен кръг в Шампионска лига. Текпетей вкара попадението за "орлите" и смята, че неговият тим дори е бил способен да спечели мача, но не се е възползвал от положенията си.

"За мен това представяне беше не толкова добро, колкото искахме, защото имахме лоши пет минути, в които допуснахме два гола, но това е футболът. Мисля, че можехме да направим още по-добри неща, но след това се подобрихме, имахме шансове. Можехме дори да спечелим срещата, но не се възползвахме от положенията си", започна Текпетей.

"През първото полувреме мотивацията беше малко по-различна, искахме да вкараме голове. Нуждаем се от малко късмет и да анализираме това, което се случи. Да видим какво можем да подобрим и във втория мач да покажем различни неща.

Атмосферата във футбола е важно, но тя е докато започнеш да играеш. Имаме своите шансове. Във футбола нищо не е загубено, докато все още имаш време да играеш. Трябва да подходим добре към мача в Загреб, въпреки че ще бъде много труден", добави още Текпетей, който няма да може да вземе участие в реванша.

Ето мнението на Анте Шимунджа за загубата на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички