Саид Ибраимов отрече слуховете за Левски и даде пример с Лудогорец и Ивайло Петев


Саид Ибраимов отрече слуховете за Левски и даде пример с Лудогорец и Ивайло Петев
Снимка: www.facebook.com/levskiofficial

3568 0

Бившият помощник треньор на Станимир Стоилов в отбора на Астана - Саид Ибраимов, категорично отрече информациите, че е помогнал на Левски за трансферите на Асими Фадига и Дарлан.

"Останах изненадан от публикуваната невярна информация пред футболната общественост и пред феновете на Левски. Категорично не отговаря на истината, че аз предлагам футболисти за Левски. Аз не съм футболен агент, а също така и не работя в съдружие с агент, който се занимава с такива сделки", обясни 52-годишният специалист в интервю пред "БТА".

Ибраимов допълни, че е изненадан и от липсата на опровержение от страна на "синия" клуб по темата и даде пример с подобна ситуация в Лудогорец: "Изненада ме поведението на ръководството на Левски, защото подобни информации петнят реномето на клуба. Сериозно ли е човек, който не е свързан по никакъв начин с Левски, да се занимава със селекцията на клуба?".

"В тази връзка ще кажа, че преди една седмица един уважаван от мен спортен журналист беше написал, че Лудогорец ще уволни Ивайло Петев от треньорския пост при определен резултат. Още на другия ден ръководството на Лудогорец излезе с позиция, в която защити и треньора си, и клуба. Това е моето разбиране за модел на работа!".

Бившият футболист на Монтана, Нефтохимик и Левски бе запитан и дали е вярно, че скоро ще се завърне на стадион "Георги Аспарухов" и ще бъде 'силният човек' в клуба:

"Аз такива определения като "силен", "важен човек" не приемам. Мога да кажа, че ще бъда удовлетворен, ако някога мога да бъда полезен с работата си и със знанията си за Левски. В момента обаче съм в Астана, имам договор и се подготвяме за мачовете в европейските турнири", разясни Саид Ибраимов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Симеон Славчев: В Левски никога няма спокойствие, разединението влияе на резултатите!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички