Съперникът на Лудогорец тренира дузпи от няколко дни, за треньора им те не са лотария


Съперникът на Лудогорец тренира дузпи от няколко дни, за треньора им те не са лотария
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1720 0

В Олимпия (Любляна) вярват в успеха над Лудогорец в реванша от квалификациите на Шампионска лига. Статистиката и фенската подкрепа са на тяхна страна. Но за всеки случай треньорът на словенците Жоао Енрикес ги е накарал и да тренират дузпи.

Единадесетметровите удари играчите на Олимпия отработват през последните няколко дни. Енрикес вярва, че ударите от бялата точка не са лотария, а отражение на тренировките. Това заяви самият той на вчерашната си пресконференция.

Любопитно е да се отбележи и че и в трите си европейски мача досега португалецът залага на един и същи състав. Той обаче отказа да разкрие дали и тази вечер - в реванша срещу Лудогорец, ще стори същото.

"Магическата формула за успех е да играеш с най-добрите 11 налични в момента. Ако това не проработи, имаме качествени заместници на пейката. Видяхте доказателството в последния мач", заяви той. А ето цифрите на Лудогорец, които дават голяма надежда на Олимпия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички