Стоев за мечтаната развръзка: Вкарваме 4 гола през първото полувреме срещу ТНС и после гледаме към ЦСКА


Стоев за мечтаната развръзка: Вкарваме 4 гола през първото полувреме срещу ТНС и после гледаме към ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4157 0

Старши треньорът на българския шампион Лудогорец - Стойчо Стоев, говори на днешната пресконференция преди утрешния първи сблъсък срещу уелския ТНС, част от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Специалистът очаква "орлите" да продължат напред, като допълни, че за момента не мислят за ЦСКА.

"Очакваме да отстраним ТНС. Ние сме свикнали да играем през 3 дни, има достатъчно широчина в състава, ако се появи умора. Ще направя утре ротации, за да дам възможност на състезатели с по-малко минути. Няма как да има подценяване. Ако подцениш някой в Европа, ще страдаш. Няма да коментирам силните и слабите страни на ТНС. Имат своите достойнства щом са стигнали дотук. В момента всички са добре, ще видим дали Лукоки и Дяков ще са на линия" - започна Стоев и продължи:

"Това е турнирен мач. Обикновено, такива отбори са трудни за побеждаване до влизането на първия гол, поради малкото пространство, което оставят. След това се отварят и става по-лесно за нас. Те са един нормален английски отбор, който умее да се затваря, обича единоборства и се стреми да изнася топката бързо. Всеки си избира способите за противодействие. Ние опитваме навсякъде да сме агресивни. Не сме се стиковали като отбор и не се получава каквото искам съвсем. Нормално е, имаме много нови играчи, които постепенно ще направят добра сплав с играчите, които са били тук и преди. Харесвам агресивния и нападателен футбол, който включва риск от контраатаки. Такъв е футболът, който ще продължа да изповядвам" - коментира стила на игра на двата отбора.

След това Стоев сподели мечтания развой: "Най-доброто решение - да вкараме 3-4 гола през първото полувреме срещу ТНС и гледаме напред към ЦСКА. Не се получава обаче често така във футбола. Фокусирани сме изцяло върху сегашния двубой".

Двубоят между Лудогорец и ТНС е утре от 20:30 часа. По същото време ще се проведе и сблъсъкът между ЦСКА и Зоря (Луганск), а три дена по-късно двата български отбора се изправят един срещу друг в дербито на кръга в efbet Лига. А с колко по-скъп е отборът на "орлите" в сравнение с уелския си съперник в Лига Европа - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички