Любопитно: Лудогорец е близо 50 пъти по-скъп от следващия си съперник в Лига Европа

На пръв поглед шампионът на България Лудогорец има огромно предимство пред следващия си съперник в Лига Европа. "Орлите" ще се изправят срещу ТНС в третия предварителен кръг, а справка в сайта "transfermarkt" показва, че двата тима имат огромна разлика в цената на своите играчи.

Според сайта уелсците струват малко над милион евро. Голяма част от тима няма цена, а най-скъпи в състава на Скот Ръскоу са нападателите Грег Дрейпър - 400 000 евро и Къртис Бърн - 200 000 евро, както и халфа Джон Раутлидж - 200 000 евро.

Хърватска медия и БГ журналист с тежки думи срещу "мафията в българския футбол"

Брутален и ужасяващ. Само така може да бъде определен материал за българския футбол, който излезе в Хърватия в деня на реванша между ЦСКА и Осиек...

В тима от Разград сумите са доста по-различни. Най-скъп е Сисиньо - 3,5 милиона евро, а Клаудио Кешеру е оценен на 3,25 милиона. Абел Анисе има цена от 2,8 милиона, а Вандерсон - 2,5 милиона. Според "transfermarkt" пък целият тим на Стойчо Стоев е с цена от 49 милиона евро. 

По-рано днес пък се появи новината, че представители на турски тим са пристигнали в България, за да следят една от големите звезди на българския първенец. Повече по темата - тук.

Още по темата

Please select answer!