Наставникът на Лудогорец остана разочарован от съдийството на "Лаута"


Наставникът на Лудогорец остана разочарован от съдийството на "Лаута"
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5241 0

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев се оплака от съдийството в двубоя срещу Локомотив Пд, завършил 1:1. Според него реферът е трябвало даде втора дузпа за разградчани и не разбира от какво се притесняват съдиите. Първата дузпа бе отразена от вратаря на пловдивчани Илко Пиргов. 

"Не успяхме да спечелим двубоя, защото може би по някакъв начин се отрази изпуснатата дузпа. Тя щеше да ни даде психологическо предимство. Отборът на Локомотив, който по принцип играе по-затворено, щеше да се затвори и да ни е по-лесно. Допуснахме лековата грешка при гола им. Две изпуснати дузпи имаме от началото на сезона, но е рано още за проблем. Това е неприятно нещо, което не ти позволява да спечелиш мача.

Не знам дали имаше дузпа за нас. По телевизията има повторения, но кажете вие. За мен имаше дузпа. В България не знам защо така се получава. „Имало една дузпа, няма да дам втора”. От какво ги е страх? След това се вижда и почваш да се замисляш. Имахме ситуации, а също и такива, които страничният-съдия закъсняваше със засадите и ни даде две засади, които за мен не бяха такива. Не обичам да говоря за съдиите, но днес не бе на нужното ниво. В крайна сметка затова са там, за да бъдат коректни между двата отбора”, заяви треньорът на „орлите”.

"Дяков е болен и затова не е в групата. Просто е с висока температура и причината не е фрапираща. Не тренира последните дни. Стефан Баджи имаше проблем в глезена и не исках да рискувам с неговото идване, а Лукоки също е болен. Надявам се да са готови за мача с ТНС. Фокусът ни е за следващия мач – ТНС. Минава този мач и фокусът е срещу ЦСКА. Това е нормалното", допълни Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички