Стоев: От резултатa не съм доволен, вратарят им се превърна в герой

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира равенството на неговия тим с Марибор в квалификациите за Лига Европа. Двата тима не си отбелязаха гол в Разград, като развръзката остана за реванша след седмица.

“Доволен съм от играта, но от резултата - не. Това, което наистина не ни достигна, бе да вкараме гол. За съжаление, техният вратар се превърна в герой тази вечер. Има обаче втори мач, а 0:0 не е чак толкова лош резултат. Знаем, че един гол да вкараме, ситуацията ще се промени коренно, а ние имаме добри играчи, за да сторим това. Отборът се стара, не даде възможност на Марибор сериозно да застраши вратата ни, но така е във футбола. Хубавото е, че има втори мач.

Огромен брой пропуски спряха Лудогорец за победа срещу Марибор в Разград

Шампионът на България Лудогорец и Марибор не успяха да се победят в първа среща от квалификациите за влизане в групите на Лига Европа. Двата тима...

Не използвахме достатъчно активно фланговете, тъй като Марибор се прибра плътно в отбрана. Атаките по крилата бяха епизодични, а когато ги имаше, не бяха на необходимото ниво. Съперникът добре се затваря и това наложи да опитваме да реализираме с далечни удари”, каза още българският специалист, който допълни за финал, че е нормално колегата му Дарко Миланич да “вкарва” напрежение в редиците на “орлите”, заявявайки, че те остават фаворит преди реванша. “Това са нормални треньорски “хватки”. Шансовете ни са 50/50”, сподели Стоев.

Още по темата

Please select answer!