Стефанов за Домусчиев: Съдии, делегати, комисии, телевизии - всичко контролира


Стефанов за Домусчиев: Съдии, делегати, комисии, телевизии - всичко контролира

4074 0

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов сподели защо напоследък толкова често словесно напада Лудогорец и собственикът Кирил Домусчиев. 

"Познавам братя Домусчиеви от много години, когато не са имали и помен да се занимават със спорт, да не говорим с футбол. Добри и интелигентни момчета, направили са пари. Да са живи и здрави. Но когато започнеш заради себе си да малтретираш всички останали, заради това, че държиш правата на телевизията, и ти да казваш кога да са мачовете... Да налагаш на всяка цена - който няма осветление, да играе на майната си, само защото в момента си обвързан с някаква власт и имаш пари. Животът е едно колело и никой не трябва да го забравя.

През тези 27 години съм видял много богати хора. Някои са оцелели, защото в тях има нещо човешко. Но всички, които си мислят, че светът се върти около тях, са се сривали тотално и отдавна са в забвение. И вие знаете много такива персонажи. Така че трябва да бъдеш нормален човек. Не може да оставиш двама-трима глупака да тероризират и да малтретират хора, с които малко или много си бил дълги години преди това, защото искаш да докажеш кой си ти в момента", заяви Стефанов в предаването "Код спорт".

Според него българският футбол не печели от доминацията на разградчани, тъй като "повечето мачове са с продопределен край".

"Много бързо Кирил научи и хубавите и лошите неща във футбола, но най-вече лошите. Съдии, делегати, комисии - всичко се контролира. На футболния терен остава да се решават много малко неща и когато изпуснат една част от тази верига, винаги срещите са с непредизвестен край. Всички тези футболисти, които се раздават на Горна Оряховица, на Дунав, на Верея, на тези, на онези, на мен ми е ясно за какво става въпрос след това. В шестицата отсега знам кои отбори как ще играят - за кого и срещу кого. Вече са много точките на Лудогорец и няма шанс Левски или ЦСКА да го стигнат, но много добре беше направена сметката, ако не са точно така нещата, как след това да се затвори целият цикъл. Аз го разбирам и вие го разбирате".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички