Гриша Ганчев за ЦСКА 1948: Може и Домусчиев да стои зад проекта


Гриша Ганчев за ЦСКА 1948: Може и Домусчиев да стои зад проекта
Снимка: БГНЕС

2903 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев заяви, че според него търгът за емблемата не е трябвало да бъде прекратяван и не вижда причина затова. Припомняме, че фенове на тима не допуснаха представители на ЦСКА 1948 да внесат документация за участие в търга. Според Ганчев обаче той сам не е пожелал да влезе.

"Сега да ви кажа нещо. Единият човек беше тук, а другите им две фирми бяха на на "Васил Левски". Ако тоя беше успял да влезе, а той не искаше да влезе, щеше да кажат, че онези оттам не са били допуснати".

Той коментира и престоящия мач с Лудогорец идната събота (1 април). „Мачът с Лудогорец е като всеки един мач от първенството. Като предложат по-висока оферта, да предложат. В ход е новата емблема за 70 години ЦСКА. Много е хубава, с леки подобрения. Решили са да си играйкат, нека си играйкат. Явно този отбор ги тревожи много. Свидетели сте на всички панаири. Пратиха ни по села и паланки. Истинските армейци не могат да позволят това нещо. Кой иска да го заличи клуба? Какво ме питаш, все едно си паднал от небето. Други отбори имат ли дългове? Имат. Защо стоят те, а този отбор беше пратен по ниските дивизии. Защо го занулиха. Дайте да си говорим откровено".

"Не знам дали Домусчиев стои зад проекта, може да е Домусчиев", завърши Гриша Ганчев относно участието на ЦСКА 1948.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички