Венци Стефанов: Знам със сигурност, че Спас Русев не иска да чуе за футбол в момента


Венци Стефанов: Знам със сигурност, че Спас Русев не иска да чуе за футбол в момента
Снимка: БГНЕС

2688 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново изрази мнение по актуални тема, като не подмина и събитията, случващи се на "Герена" и по-специално новините около Спас Русев. 

"Познавам го (б.р. Спас Русев) отдавна и знам със сигурност, че не иска да чуе за футбол в момента. Говорили сме доста често с него и преди години не виждах начин как това ще стане. Казваше: "Моля ти се, не ме занимавайте с тези неща..." Сега изведнъж се влюби в Левски. Може би обстановката е хубава на "Герена", сигурно е заради новата трибуна", сподели Стефанов в предаването "Код Спорт" по ТВ+.

"Пошегувах се един път. Локомотив (Пловдив) би Левски на "Герена". С Чавдар Цветков нещо си говорехме и му викам: "Нормално е, сключиха договор с Крушарски десет години да седят ракетите и като завали дъжд, да видят облаците. Така няма нужда от козирка". Това е пак под формата на майтап.

Тук е мястото да ви кажа, че уважавам и Спас Русев, и Тодор Батков. Специално с Тодор сме имали много дълго време взаимоотношения. Сега го чернят и какво ли не говорят, обаче знам какво му е било на човека в годините и колко мъки е брал. С Томас Лафчис преди години сме се хващали гуша за гуша, а сега сме добри приятели.

Все пак всичко е ставало в името и заради спорта. Нищо, че сме създали Левски, за да има с кого да си играем през 1914 г., но те в годините дръпнаха. Уважавам Левски и техните привърженици, но изказът ми е бил по друг повод във връзка с много гадории по мой адрес и по моето семейство, когато съм бил там. Това за мен не е Левски", допълни още босът на Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички