Пламен Марков към Лудогорец: Срамно е да печелите така


Пламен Марков към Лудогорец: Срамно е да печелите така
Снимка: БГНЕС

1706 0

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков излезе с официална позиция за мача с Лудогорец вчера. Шампионите спечелиха с 2:0 на "Българска армия", а при двете попадения имаше спорове за засада.

Легендата на столичния клуб заяви, че според него е недопустимо "орлите" да печелят с тенденциозно съдийство.

Публикуваме съобщението на Марков без редакторска намеса:

Скъпи армейци,

На първо място искам да ви благодаря за невероятната подкрепа към отбора. Нагледно показахте как се обича и брани любовта. Поклон пред всички вас!

Второто нещо, което искам да споделя пред вас и цялата общественост - изключително разочарован и огорчен се чувствам от начина, по който Лудогорец спечели срещата - груби съдийски грешки, които бяха очевадни и фатални. Недопустимо е мач от такова ниво да се решава по този начин. Недопустимо и срамно.

Подобни действия НЕ помагат на футбола по никакъв начин, дори по-скоро бих казал, че вредят. Нали искаме да развиваме играта? Стремим се да достигнем големите, да създаваме конкуренция, да вдигаме нивото. Но това няма как да се случи с подобни срещи.

ЦСКА винаги се е борил за челните места и така ще бъде и занапред. Въпреки всичко, въпреки всички нашата амбиция е да изградим силен отбор, който да остави сериозна следа не само в България, а и в Европа.

Апелирам отговорните органи да обърнат внимание на действията на съдиите в снощната среща и да вземат съответните мерки.

С уважение,

Пламен Марков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички