Лудогорец търси нападател на всяка цена през януари, набеляза трима


Лудогорец търси нападател на всяка цена през януари, набеляза трима
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1407 0

С приближаването на зимния трансферен прозорец Лудогорец очаквано вече работи по селекцията си. В клуба са в търсене на нов нападател, който е и приоритет за зимната селекция, пише "Тема спорт".

Скаутите на клуба вече са гледали няколко футболисти, които предстои да бъдат предложен на директорите Козмин Моци и Георги Караманджуков. Те пък ще обсъдят кандидатурите с треньора Станислав Генчев. Набелязаните са трима, но техните имена не се посочват.

В момента "орлите" разчитат основно на кипърския национал Пиерос Сотириу, опция е и испанецът Ихинио Марин, който наскоро се върна от втора тежка контузия. Именно чупливостта на Марин и все още слабата му форма са накарали Лудогорец да прибегне към търсенето на нов централен нападател.

Според изданието Генчев съжалявал за преждевременната раздяла с голмайстора на клуба Клаудиу Кешеру. Тя се случи при предшественика му Валдас Дамбраускас. Румънецът, който подписа с ФКСБ, имаше договор с разградчани до края на сезона, но напусна като свободен агент. А ето кой голям чуждестранен клуб следи Кирил Десподов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички